Fiecare excursie în natură este unică. Începem ziua cu yoga în aer liber, urmată de un mic dejun sănătos. Pe parcursul zilei facem alpinism, drumeții montane sau cățărări. Serile sunt dedicate meditației, discursurilor pe teme de sănătate, focurilor de tabara sau jocurilor distractive pe echipe. Participarea ta la orice eveniment de acest fel îți va da sansa de a te redescoperi, reconecta și revitaliza în modul cel mai natural cu putință.

Viața modernă ne-a limitat într-un mediu construit din betoane, zgomot și poluare. Outdoor Wellness dorește să refacă legătura intimă dintre noi și natură prin activitățile sale pentru trup și suflet. Organizăm workshop-uri în natură bazate pe Yoga tradițională, Ayurveda (medicina naturistă indiană) și principii holistice de viață întrepătrunse cu activități de aventură (trekking, rapel, caiac, jocuri cu corzi și multe altele).

Vă invităm să luați parte la aceste activități ce vă vor umple weekendul cu voie bună și vă vor ajuta să descoperiți un nou sens pentru wellness.