Acestea sunt predate exclusiv de către Sn. Mangaldharma și se derulează fie în sistem „1 la 1” (1 instructor – 1 student), fie în grupe mici, de 4-6 studenți, iar limba de predare este engleza.

Timișoara

Programul cursurilor se stabileste de comun acord, de luni până sâmbătă.
Locație: Div-ya Spa, Piața Romanilor, Nr.4, Ap.2, Timișoara.

București

Cursurile personalizate se pot programa în cursul zilei de duminică.
Locație: Estudio Tango Real, Bd. Pache Protopopescu 30.

Programări 0723 347 206 (Sn. Mangaldharma).

Tipuri de cursuri personalizate

1. Introducere în Yoga (45 Min)

Satyananda Yoga se adresează tuturor și poate fi începută la orice vârstă! Sesiunile pentru începători îl introduc pe participant în esența tehnicilor tradiționale de Yoga și creează fundația pentru nivelul următor. Fiecare sesiune folosește posturi corporale, exerciții de respirație și tehnici de relaxare care induc o stare de bine pentru corp și minte.

2. Introducere în meditație (45 min)

Atunci când este realizată într-o manieră graduală și științifică, meditația duce la rezultate pozitive asupra sănătății prin relaxarea minții și a emoțiilor.

3. Managementul stresului (60 min)

Stresul este o boală ce bântuie societatea modernă, iar Yoga poate furniza antidotul acesteia. La un curs de management al stresului se induce o stare de relaxare profundă a minții și corpului prin practicarea unor posturi Yoga simple, exerciții de respirație și meditație. Către sfârșitul sesiunii, cursantul trăiește o senzație de imunitate față de factorii zilnici de stres și dezvoltă un sentiment de adâncă liniștire. Pentru a participa la aceste cursuri nu sunt necesare cunoștințe de Yoga.

4. Detoxifiere prin tehnici Yoga (45/60 Min)

În această epocă a poluării și a mâncatului nesănătos, tehnicile de curățire ajută la menținerea sănătății și a vitalității, contribuind la creșterea longevității. Procesele de curățire recomandate de Yoga sunt cea mai naturală cale de a elimina „deșeurile” din interior. Acestea sunt realizate pentru a curăți cavitatea nazală, partea superioară a tractului gastro-intestinal, precum și tot intestinul. Curățirea se realizează, preferabil, dimineața devreme, pe stomacul gol, cu ajutorul apei sărate, călduțe.

5. Terapie Yoga (60 min)

Boala este rezultatul unor dezechilibre în corp, minte și emoții. Terapia Yoga încearcă să restaureze armonia și echilibrul din interiorul nostru. Diferite boli cronice, cum sunt diabetul, hipertensiunea, astmul, bolile digestive, durerile de spate sau articulare, bolile endocrine sau imunitatea scăzută, toate sunt tratate de sute de ani în India prin terapie Yoga.

Yoga vă da puterea de a vă vindeca singur, într-un mod holistic și natural. Se alcătuiesc programe de practică individualizate, în funcție de limitările fizice ale practicantului. Participarea la aceste cursuri nu impune experiență anterioară în Yoga.

6. Yoga prenatala & postnatala (60 min)

Sesiunile prenatale se adresează viitoarelor mame care doresc să își îmbunătățească atât propria stare de sănătate, cât și starea de bine a fătului. Mișcările lente și meditația ajută la dezvoltarea armonioasă a fătului. Sesiunile postnatale răspund nevoilor celor mai acute ale proaspetei mame : pierderea greutății în surplus acumulate în timpul sarcinii, eliminarea durerilor de spate, energizarea și vitalizarea, etc.