Biblioteca Prakriti School of Yoga, situată în cadrul centrului din Timișoara, pune la dispoziția studenților o gamă largă de cărți din tradiția Satyananda Yoga, utile tuturor celor care doresc să își aprofundeze cunoașterea, să caute inspirație, îndrumare și sfaturi practice.

Cum pot împrumuta o carte?

Abonamentul pentru un an de zile este 50 lei.
Fiecare carte împrumutată poate fi ținută cel mult două săptămâni.
Cărțile sunt scrise în limba engleză.
Pentru detalii suplimentare și abonamente, vă rugăm să ne scrieți la contact@yogatimisoara.ro


Vezi aici lista completă a cărților disponibile în bibliotecă.

Cărțile au fost publicate de-a lungul unei perioade de peste 40 de ani de către Yoga Publication Trust, editura Bihar School of Yoga din Munger, India. Toate cărțile au fost scrise sub îndrumarea maeștrilor Swami Satyananda și Swami Niranjanananda Saraswati, urmărind să transmită autenticitatea, claritatea și profunzimea ce caracterizează această tradiție.

Învățăturile lui Swami Satyananda au o aplicație practică imensă, deoarece el a prezentat aspecte legate de sănătate și de actualizarea potențialului uman într-un mod care poate fi aplicat cu ușurință în viața de zi cu zi a omului modern. În afară de elucidarea practicilor străvechi ce țin de yoga si tantra, cum ar fi Yoga Nidra, Antar Mouna, Kriya Yoga, Ajapa Japa, Dharana și Dhyana, discursurile lui Swami Satyananda oferă o perspectivă profundă asupra filosofiilor vedice.

Aceste cărți fac parte din programele școlare de la universități din întreaga lume și sunt folosite de către medici si oameni de stiință pentru a-și aprofunda înțelegerea asupra existenței umane. Una din cărțile cele mai vechi, Asana Pranayama Mudra Bandha, este un best-seller și un permanent număr unu in topurile de literatură yoga.

Pornind de la învățăturile inițiale ale lui Sri Swami Satyananda Saraswati, alți discipoli au scris, de asemenea, cărți care acoperă o mare varietate de subiecte legate de domeniile lor specifice de cercetare. Aceste cărți se ocupă în mod special de aspectele terapeutice ale yoga și de importanța acesteia pentru evoluția ființelor umane.

Cărțile publicate de Yoga Publication Trust pot fi comandate de pe site-ul
logo satyananda publications trust